Kymberly Herrin: Πέθανε στα 65 της η ηθοποιός των “Ghostbusters” και πρώην Playmate του Playboy

Στα 65 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Kymberly Herrin, πρώην ηθοποιός και μοντέλο του Playboy.

by Times Newsroom

Την Τρίτη που μας πέρασε, η εφημερίδα Santa Barbara News-Press δημοσίευσε μια νεκρολογία όπου αναφερόταν ότι η Herrin “πέθανε ειρηνικά” στις 28 Οκτωβρίου στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε και η ανιψιά της Theresa Ramirez με ανάρτησή της στο Facebook.

Ανέβασε μαι φωτογραφία όπου η Herrin πόζαρε με τις δύο αείμνηστες αδελφές της στην παραλία, σύμφωνα με το Newsweek.

“Tώρα είναι όλες μαζί” έγραψε η Ramirez στη λεζάντα προσθέτοντας “θεία Kymberly Herrin, σ’ αγαπώ”. Σύμφωνα με τη νεκρολογία, η Herrin αποφοίτησε από το λύκειο της Σάντα Μπάρμπαρα το 1975 και ξεκίνησε η καριέρα του μοντέλου, ποζάροντας για διάφορα περιοδικά, τοπικά και διεθνή.

Tον Μάρτιο του 1981 ονομάστηκε πόζαρε για το Playboy και ονομάστηκε Playmate του μήνα, σύμφωνα με το Entertainment Weekly. Στη διάρκεια της καριέρας της πόζαρε και για διαφημίσεις μαγιό και ρούχων γυμναστικής για το περιοδικό FIT. Είχε όμως και μία πορεία στον κινηματογράφο, που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Η Herrin εμφανίστηκε στην ταινία του 1984 Ghostbusters. Επίσης, είχε συμμετάσχει στις ταινίες του 1984 “Romancing the Stone”, του 1989 “Road House” και του 1987 “Beverly Hills Cop II”, στην οποία εμφανίστηκε ως Playboy Playmate, σύμφωνα με το EW.

Ο Dan Aykroyd, που συνεργάστηκε με τη Herrin στο Ghostbusters, θυμήθηκε τη σκηνή τους, σε συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2021. “Ναι, θυμάμαι τη γυναίκα που έπαιξε το φάντασμα στους Ghostbusters. Το όνομά της ήταν Kym Herrin και ήταν Playboy Playmate. Έπαιξε το φάντασμα. Ευχόμουν να άφηναν τη σκηνή να προχωρήσει λίγο περισσότερο”.

Αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα αιτία θανάτου, στη νεκρολογία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δώσουν χρήματα στην American Cancer Society στη μνήμη της Herrin, ώστε “να προωθήσουν την έρευνα για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού”.

Πηγή: www.instyle.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή