Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Βρετανικό Μουσείο

Χειροπέδες σε έναν άνδρα ύποπτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με μαχαίρι εις βάρος άλλου άνδρα κοντά στο Βρετανικό Μουσείο, προχώρησε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

by Times Newsroom

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, η οποία έλαβε χώρα περίπου στις 10:00 (τοπική ώρα) έξω από το μουσείο, όπου οι επισκέπτες συνήθως σχηματίζουν ουρά για να μπουν.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο LBC ότι είδε έναν άνδρα με ένα «μεγάλο μαχαίρι να εμφανίζεται θυμωμένος» και να «μιλάει μόνος του» πριν μαχαιρώσει έναν φαινομενικά τυχαίο «τουρίστα» στο χέρι.

«Ήμουν στην ουρά με τη φίλη μου και έναν φίλο. Η φίλη μου χτυπήθηκε στην πλάτη από ένα κινητό τηλέφωνο. Μετά κοίταξε πίσω για να δει ποιος το έκανε. Και είδα έναν άνδρα να παίρνει ένα μεγάλο μαχαίρι από την τσάντα του, με πολύ θυμωμένη έκφραση στο πρόσωπο. Και άρχισε να γρονθοκοπεί έναν νεαρό άνδρα κοντά του», ανέφερε ο μάρτυρας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com