Lubomyr Melnyk –  O πρωτοπόρος της «συνεχούς μουσικής» στο Μέγαρο

...έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για μία και μοναδική συναυλία την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ.

by Times Newsroom

O Lubomyr Melnyk [Λούμπομυρ Μέλνυκ], ο πρωτοπόρος της «συνεχούς μουσικής», έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για μία και μοναδική συναυλία την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ.

Με περισσότερα από 120 έργα, ο Ουκρανός μουσικός, που θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους πιανίστες και συνθέτες της εποχής μας, είναι εμπνευστής μιας νέας πιανιστικής γλώσσας, της «συνεχούς μουσικής» («continuous music»). Πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνική που απαιτεί υψηλού επιπέδου δεξιότητες, προκειμένου να απελευθερωθεί η «φυσική φωνή» του οργάνου. Η μουσική του Melnyk έχει τις ρίζες της στο κλασικό πιάνο. Ο ίδιος έχει επηρεαστεί από συνθέτες όπως ο Liszt [Λιστ] και ο Brahms [Μπραμς], αλλά και από την ανατολική φιλοσοφία και τη μινιμαλιστική μουσική. Το αποτέλεσμα είναι ένα μουσικό υβρίδιο, ένα ιδιαίτερο κράμα από σύγχρονες «ρομαντικές» αρμονίες και μελωδικό υλικό. Επιπλέον, ο Lubomyr Melnyk, με την εκπληκτική του ικανότητα να παράγει 19,5 νότες το δευτερόλεπτο σε κάθε χέρι, είναι πλέον και επίσημα ο πιο γρήγορος πιανίστας που έχει ηχογραφηθεί ποτέ!

Η συναυλία του Lubomyr Melnyk στο Μέγαρο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς Γέφυρες (επικεφαλής: Δημήτρης Μαραγκόπουλος).

Η προπώληση έχει αρχίσει.

Συμπαραγωγή: Plissken & Hub Events–Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τιμές εισιτηρίων

9 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) 12 € 18 € 26 € 32 € 38 € 45 €

Eισιτήρια

210 72 82 333

www.megaron.gr

Πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com