«Λυρικός κινηματογράφος» – Μουσική εκδήλωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, οργανώνει τη μουσική εκδήλωση «Λυρικός κινηματογράφος», την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 (ώρα 21:00), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Το σύγχρονο σχήμα «Operatical», συνοδεία εγχόρδων και πιάνου, θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια από τον παγκόσμιο κινηματογράφο αλλά και λυρικές μελωδίες από οσκαρικές ταινίες, ενώνοντας το οπερατικό τραγούδι με τον σύγχρονο ήχο. Επιπλέον, πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις των Operatical καθώς και διασκευές αγαπημένων κινηματογραφικών μελωδιών θα ταξιδέψουν το κοινό στον μαγικό κόσμο της μεγάλης οθόνης.

Οι Operatical αποτελούνται από τους: Ναδίνα Τζιάτζιου  (σοπράνο), Θάνο Ζήση (τενόρος).

Παίζουν οι μουσικοί: Αλεξάνδρα Νούσια (βιολί), Ελένη Παπαδοπούλου (βιολί), Χριστίνα Καμινάρη (βιόλα), Λυδία Παναγιωταρέα (τσέλο) και  Μάριος Καζάς (πιάνο).

Ενορχηστρώσεις & επιμέλεια προγράμματος: Ναδίνα Τζιάτζιου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)

ΠΙΟΠ | Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com