«Αθώος ή ένοχος» – Θεατρική παράσταση

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των «Σικυωνίων 2024» και σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων, οργανώνει τη θεατρική παράσταση «Αθώος ή ένοχος», την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 (ώρα 21:00), στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Μια ομάδα ανθρώπων πρέπει να συνεργαστεί για να παραδώσει μια ομόφωνη απόφαση. Οι σκέψεις τους, οι σχέσεις του και οι χαρακτήρες τους ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε, να αμφισβητούμε ή ακόμα και να αναθεωρούμε ό,τι λίγο πριν μπορεί και να φαινόταν δεδομένο. Ένα δικαστικό δράμα που αποκαλύπτει πώς κάθε άνθρωπος στέκεται απέναντι στην ευθύνη.

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη ανατροπές, βασισμένη στο έργο του Reginald Rose, σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Λιβανίου.  Παίζουν: Ε. Βλάχου, Ε. Θωμαΐδου, Ν. Κλημεντιώτης, Τ. Παπακυριάκου, Δ. Πάππα, Α. Σαγανά, Ε. Σαλάτα, Α. Τζιμοτόλη, Α. Τσάλτα, Α. Τσατσάνη
Φωνή δικαστή: Χ. Πανούσης

Τα «Σικυώνια» είναι η θερινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων, που οργανώνεται κάθε χρόνο από το 2010, με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16 Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com