Μαρία Σάκκαρη: Με ανατροπή πέρασε στους προημιτελικούς του Νότιγχαμ

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-1 σετ την Ρεμπέκα Μαρινό

by Times Newsroom

Σε έναν αγώνα που διακόπηκε για δύο ώρες λόγω της βροχής, η Μαρία Σάκκαρη έδειξε χαρακτήρα και παρά το γεγονός ότι έχασε εύκολα το πρώτο σετ πήρε τα άλλα δύο και νίκησε με 2-1 την Ρεμπέκα Μαρινό, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκρισή τους στους «8» του τουρνουά του Νότιγχαμ.

Η τενίστρια από τον Καναδά, Νο109 στην παγκόσμια κατάταξη, θεωρητικά ήταν εύκολος αντίπαλος για την Ελληνίδα αλλά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, στο πρώτο σετ φαινόταν σαν να ήταν… ανίκητη, αφού κατάφερε να το κάνει δικό της με 6-1. Και όταν η Σάκκαρη χάνει σετ με 6-1 μέσα σε 24 λεπτά, μπορεί ο καθένας να καταλάβει πόσο κακή ήταν η αποδοσή της.

Στο δεύτερο σετ, όμως, τα πράγματα άλλαξαν… Η Μαρία ήταν εμφανώς βελτιωμένη, κρατούσε το σερβίς της, έκανε break, βρέθηκε να προηγείται με 5-3 στα games και εκεί που ήταν έτοιμη να ισοφαρίσει στα σετ, ήρθε η βροχή. Μια βροχή που είχε ως συνέπεια το ματς να διακοπεί για περισσότερες από δύο ώρες, χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει, όπως αποδείχθηκε, την Ελληνίδα τενίστρια.

Η Σάκκαρη, όταν άρχισε ξανά ο αγώνας, έκανε το 6-3 ισοφαρίζοντας σε 1-1 και με 6-3 έκανε δικό της και το τρίτο σετ, γράφοντας έτσι το 2-1 και παίρνοντας την πρόκριση για τους προημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπατρίζ Χαντάντ Μάια από τη Βραζιλία.

Τα σετ: 1-6, 6-3, 6-3

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή