Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη δικαιοσύνη Ν. Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου

«Ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη δικαιοσύνη Νίκο Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου» τονίζει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και προσθέτει «μετά και την πρόσφατη παραδοχή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί “ατυχούς διαχείρισης”, θα πιστεύαμε, αν δεν είχε δώσει δικαιώματα, ότι κάποιος έχει χακάρει το προφίλ του».

by Times Newsroom

Απόσπασμα από την ομιλία του Νίκου Παππά κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media. «Ο Νίκος Παππάς σήμερα στη Βουλή, για τα αυτονόητα ενός κράτους δικαίου που έγιναν στις μέρες μας ζητούμενα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βοριδης, απαντώντας στον κ. Παππά, ζήτησε και έλαβε τον λόγο. «Είδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εισηγητή σε θέματα Κράτους Δικαίου και χειραγώγησης Μέσων Ενημέρωσης τον κ. Παππά!» είπε δηκτικά για να εισπράξει χειροκρότημα από την πτέρυγα της ΝΔ.

«Από όλους επιλέξατε τον κ. Παππά! Κρίμα που δεν έχει εκλεγεί και ο κ. Παπαγγελόπουλος για δεύτερη επιλογή για να είναι συμπληρωμένο το σετ του κράτους δικαίου!» πρόσθεσε ο κ. Βορίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com