Ματέο Σαλβίνι: Κάτω τα χέρια από τις αστυνομικές μας δυνάμεις

Αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Ιταλού προέδρου περί «αποτυχίας» λόγω της χρήσης γκλομπ σε νέα παιδιά

by Times Newsroom

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και γραμματέας της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, αναφέρθηκε την Κυριακή στις συγκρούσεις της αστυνομίας με φοιτητές και μαθητές, στην Φλωρεντία και στην Πίζα, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης υπέρ του παλαιστινιακού λαού. Από τα επεισόδια, τραυματίστηκαν δεκαοκτώ νέοι, έντεκα από τους οποίους είναι ανήλικοι.

Ο πρόεδρος της ιταλικής δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, αναφερόμενος στα γεγονότα αυτά, υπογράμμισε χθες ότι «το να χρησιμοποιεί , η αστυνομία, γκλομπ σε νέα παιδιά, σημαίνει αποτυχία» . Ο Σαλβίνι αρνήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Ιταλού προέδρου, αλλά τόνισε ότι «δεν μπορεί να δεχτεί να κατηγορείται η ιταλική αστυνομία, σαν να πρόκειται για ένα σώμα σκαιών βασανιστών».

«Πρέπει να εξακριβωθεί αν έγινε ό,τι έπρεπε ή αν κάποιος υπερέβη τα όρια, διότι πρόκειται για άνδρες και γυναίκες, όχι για ρομπότ. Είναι απαράδεκτο, όμως, όλοι όσοι εγγυώνται την ασφάλεια και την δημοκρατία, να ωθούνται στο επίκεντρο της πολιτικής διαμάχης. Κάτω τα χέρια από τις αστυνομικές μας δυνάμεις», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Μεταφορών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com