«Μεγάλοι ζωγράφοι σε ταμπλό» – Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει δεύτερο κύκλο των εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης «Μεγάλοι ζωγράφοι σε ταμπλό» για παιδιά, ηλικίας έως 12 ετών, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. και Σ. Τσαλαπάτα, στον Βόλο.

Το πρόγραμμα, ο πρώτος κύκλος του οποίου υλοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι, αποσκοπεί στη μύηση των παιδιών στον κόσμο της τέχνης και της ζωγραφικής. Κίτρινα ηλιοτρόπια «δραπετεύουν» από έναν πίνακα ζωγραφικής και κοσμούν το ταμπλό ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού. Μέσω ευφάνταστων ερωτήσεων, οι μικροί φίλοι μαθαίνουν για τα έργα μεγάλων ζωγράφων και ταυτόχρονα αντλούν έμπνευση για να δημιουργήσουν τα δικά τους εικαστικά έργα, αξιοποιώντας ποικίλες τεχνικές.

Ο δεύτερος κύκλος εργαστηρίων, διάρκειας τεσσάρων ημερών, θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 4 έως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, εκτός Τρίτης, ώρες 10:30-13:30.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από έναν γονέα/κηδεμόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Πολυχώρος Τσαλαπάτα – Νότια Πύλη, 38334 Βόλος
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com