Νέες ταυτότητες και συνωμοσιολόγοι: Ξενύχτι έξω από τα τμήματα και προετοιμασία συλλαλητηρίων

Εκατοντάδες άνθρωποι συρρέουν καθημερινά τις τελευταίες ημέρες στα αστυνομικά τμήματα της χώρας που είναι υπεύθυνα για την έκδοση ταυτοτήτων, ώστε να προλάβουν να ανανεώσουν την ταυτότητά τους πριν «επιβληθούν» οι νέες ταυτότητες.

by Times Newsroom

Η κοσμοσυρροή εμφανίζεται έντονη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, σε αστυνομικά τμήματα στην Αθήνα αλλά και στις επαρχιακές πόλεις, όπως για παράδειγμα στη Λάρισα, την Πάτρα και την Κοζάνη. Μάλιστα οι πολέμιοι των νέων ταυτοτήτων διοργανώνουν συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ανάλογο συλλαλητήριο διοργανώνεται και στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, σύμφωνα με αφίσα που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις ομάδες όσων αντιδρούν στην έκδοση νέων ταυτοτήτων –οι οποίες όπως έχει τονισθεί δεν θα έχουν κάποιο σύστημα γεωεντοπισμού– αναρτώνται επίσης ομιλίες και ιερέων που αφορούν το θέμα και παροτρύνουν τους θρησκευόμενους πολίτες να μην «προδώσουν την πίστη τους».

Για τη διαδικασία έκδοσης των νέων ταυτοτήτων αλλά και για όσα σενάρια ακούγονται γύρω από αυτή μίλησε σήμερα εκτός των αλλων στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, το αντιχριστιανικό και διαμονισμένο» είπε ο Γ. Οικονόμου.

«Αντίθετα, είναι το “όχημα” για την προσαρμογή της Ελλάδας στον σύγχρονο κόσμο, για να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια και να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας στην ΕΕ» τόνισε. Σύμφωνα με τον υπουργό, οι νέες ταυτότητες θα μπορούν να εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com