Ντάνιελ Ράντκλιφ: Έκανε ντοκιμαντέρ για τον κασκαντέρ που έμεινε παράλυτος ενώ τον ντούμπλαρε στο Χάρι Πότερ

«Περιγράφει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζω κάθε ημέρα και τη στάση ζωής που υιοθέτησα μετά το ατύχημα» δήλωσε ο Ντέιβιντ Χολμς

by Times Newsroom

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι ο παραγωγός ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ για τον κασκαντέρ με τίτλο «Ντέιβιντ Χολμς: Το αγόρι που έζησε». Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από τον Χάρι Πότερ, καθώς εκείνος ήταν στα βιβλία το «αγόρι που έζησε».

Το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του Ντέιβιντ Χολμς συνέβη τον Ιανουάριο του 2019, σε πρόβα για μια επικίνδυνη σκηνή της προτελευταίας ταινίας της σειράς, του «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου – Μέρος 1ο».

Επρόκειτο για μια σκηνή έκρηξης, στην οποία ένα σύρμα τραβούσε γρήγορα προς τα πίσω τον κασκαντέρ, όμως εκείνος κατέληξε σε τοίχο, με συνέπεια να σπάσει τον λαιμό του και να παραλύσει.

Ο Ντέιβιντ Χολμς είχε επιλεγεί ως ο κασκαντέρ που θα ντούμπλαρε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ από την πρώτη ταινία Χάρι Πότερ. Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει υλικό από δουλειές του κασκαντέρ, από τη σημερινή καθημερινότητά του, όπως και συνεντεύξεις του ίδιου, του Ντάνιελ Ράντκλιφ και άλλων.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφει «όχι μόνο τα επιτεύγματά μου μπροστά από την κάμερα, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζω κάθε ημέρα και τη στάση ζωής που υιοθέτησα μετά το ατύχημα», δήλωσε ο Ντέβιντ Χολμς.

Δείτε το τρέιλερ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com