Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μπελούτσι έλαμψε στην επίδειξη του Dior

Τις εντυπώσεις έκλεψε στο σόου του Dior, στο Παρίσι, η 19χρονη Ντέβα Κασέλ, κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του πρώην συζύγου της, Βενσάν Κασέλ.

by Times Newsroom

Τα «βαριά» ονόματα των γονιών της, πασίγνωστων ηθοποιών, σίγουρα άνοιξαν από νωρίς σημαντικές πόρτες για τη μικρή Ντέβα, ωστόσο και η ίδια φαίνεται να έχει τα προσόντα και τη θέληση για μια λαμπρή καριέρα. Στο μεταξύ, η μαμά της καμαρώνει για την εξέλιξή της αναρτώντας στο Instagram φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στις πασαρέλες ανά τον κόσμο.Η Μόνικα Μπελούτσι δεν παρέλειψε να ανεβάσει στο προφίλ της εικόνες από την εμφάνιση της Ντέβα στο σόου του Dior, βάζοντας «καρδούλες» στη λεζάντα. Εχοντας ξεκινήσει με φωτογραφήσεις και συμμετοχές σε επιδείξεις μικρότερου βεληνεκούς, η Ντέβα έκανε την είσοδό της στα μεγάλα ντεφιλέ τον Ιούλιο του 2022, καταφέρνοντας να κάνει πάταγο. Επρόκειτο για μία συνεργασία με τον οίκο Dolce & Gabanna, ο οποίος έκανε επίδειξη στις Συρακούσες της Σικελίας. Ολοι εντυπωσιάστηκαν από το ντεμπούτο του νεαρού μοντέλου, που καθήλωσε το κοινό με τη χάρη και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Λίγο πριν συμπληρώσει τα 18 και έχοντας ήδη κλείσει τις πρώτες της δουλειές, η Ντέβα είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στο περιοδικό «Muse», όπου μίλησε για το πώς καταφέρνει να εξισορροπήσει καριέρα και σχολείο, αλλά και για τους διάσημους γονείς της. «Φέτος μελετάω αρκετά, τελειώνω με το σχολείο μου. Αφιερώνω όμως χρόνο στην οικογένεια, στους φίλους μου, στο αγόρι μου και, φυσικά, στον εαυτό μου, για να μπορώ να επικεντρωθώ στα χόμπι μου και να ξεκουραστώ.

Μπήκα στον κόσμο του μόντελινγκ από μικρό κορίτσι. Χάρη στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που με έπαιρναν μαζί τους συνέχεια στο χώρο της εργασίας τους», είπε η Ντέβα, της οποίας και οι δύο γονείς έχουν εργαστεί κατά καιρούς και ως μοντέλα. «Οταν, όμως, μπήκα κανονικά σε αυτόν τον κόσμο πριν από κάποια χρόνια κι έπρεπε να κάνω μία πόζα, ένιωσα τη “σπίθα”. Ηταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του κόσμου», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com