Ο άγνωστος τραγουδιστής που εκτοξεύτηκε ξαφνικά στην κορυφή τα βάζει με τους πολιτικούς – «Αυτό με τρελαίνει»

Το τραγούδι αναφέρθηκε στο προεδρικό ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ και ο καλλιτέχνης αντέδρασε

by Times Newsroom

Ο Oliver Anthony, ο άνθρωπος πίσω από τον νούμερο 1 «ύμνο των εργατών», όπως αποκαλείται από ΜΜΕ στις ΗΠΑ, το «Rich Men North of Richmond» μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το τραγούδι του που αναφέρθηκε στο προεδρικό ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικάνων την Τετάρτη.

«Ήταν αστείο να βλέπω το τραγούδι μου σε αυτό το προεδρικό ντιμπέιτ, επειδή έγραψα αυτό το τραγούδι για αυτούς τους ανθρώπους, ξέρετε, οπότε το να κάθονται εκεί και να το ακούνε, αυτό με τρελαίνει», είπε ο Anthony σε ένα βίντεο στο YouTube που ανέβηκε την Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ της Τετάρτης, η παρουσιάστρια του Fox News, Martha MacCallum, δήλωσε ότι οι στίχοι του Anthony «μιλούν για αποξένωση, για βαθιά απογοήτευση με την κατάσταση της κυβέρνησης και αυτής της χώρας. Η Ουάσινγκτον βρίσκεται περίπου 100 μίλια βόρεια του Ρίτσμοντ».

«Κυβερνήτη [Ron] DeSantis, γιατί αυτό το τραγούδι χτυπάει ένα τέτοιο νεύρο σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή;» ρώτησε ο McCallum τον αξιωματούχο της Φλόριντα, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο DeSantis απάντησε: «Η χώρα μας βρίσκεται σε παρακμή. Αυτή η παρακμή δεν είναι αναπόφευκτη. Είναι μια επιλογή. Πρέπει να στείλουμε τον Τζο Μπάιντεν πίσω στο υπόγειό του και να αντιστρέψουμε την αμερικανική παρακμή».

Ωστόσο, ο Άντονι υποστήριξε ότι το τραγούδι του «δεν έχει καμία σχέση με τον Τζο Μπάιντεν». «Είναι πολύ μεγαλύτερο από τον Τζο Μπάιντεν», τόνισε.

«Το μόνο πράγμα που με έχει ενοχλήσει είναι να βλέπω ανθρώπους να κάνουν πολιτική με αυτό. Είμαι απογοητευμένος που το βλέπω. Όπως, είναι ενοχλητικό να βλέπω ανθρώπους στις συντηρητικές ειδήσεις να προσπαθούν να ταυτιστούν μαζί μου σαν να είμαι ένας από αυτούς».

Το «Rich Men North of Richmond», που αναρτήθηκε πριν από δύο εβδομάδες, έχει πάνω από 41 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είναι επίσης το πρώτο τραγούδι από καλλιτέχνη χωρίς ιστορικό στα charts που καταφέρνει να γίνει Νο. 1 στο Billboard Hot 100.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com