O Λέσλι Τζόρνταν, ηθοποιός του «Will & Grace», πέθανε στα 67 του χρόνια

«Ο κόσμος είναι σίγουρα ένα πολύ πιο σκοτεινό μέρος σήμερα χωρίς την αγάπη και το φως του Λέσλι Τζόρνταν», είπε ο εκπρόσωπός του.

by Times Newsroom

Ο Λέσλι Τζόρνταν, ο οποίος κέρδισε βραβείο Έμμυ για το ρόλο του επιτήδειου Μπέβερλι Λέσλι στο «Will & Grace» και προκάλεσε αίσθηση στα κοινωνικά δίκτυα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πέθανε τη Δευτέρα αφού τράκαρε σε τοίχο με το αυτοκίνητό του στο Χόλιγουντ, δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

«Ο κόσμος είναι σίγουρα ένα πολύ πιο σκοτεινό μέρος σήμερα χωρίς την αγάπη και το φως του Λέσλι Τζόρνταν», είπε ο εκπρόσωπός του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 67χρονος Τζόρνταν πέθανε επί τόπου στις 9:30 π.μ. τοπική ώρα (19:30 ώρα Ελλάδας).

(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995 στην Τσατανούγκα του Τενεσί, ο μικροκαμωμένος Τζόρνταν (είχε ύψος 1,5 μ.) χάραξε μια σπουδαία καριέρα στην τηλεόραση παίζοντας μικρούς ρόλους που συχνά όμως έκλεβαν την παράσταση σε σειρές που εκτείνονταν από το «Murphy Brown» και το «Boston Public» και έφταναν μέχρι το «Star Trek: Voyage», το «American Horror Story» και το «Hearts Afire».

Έγινε όμως περισσότερο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως Μπέβερλι Λέσλι, ο αντίπαλος χαρακτήρας της Κάρεν που αποκαλύπτεται ως γκέι σε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα επεισόδια της σειράς «Will & Grace».

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ωστόσο, ήταν τα ποστ του στο Instagram που τον έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλή σε μια νέα γενιά θαυμαστών.

Πηγή: nbcnews.com

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com