O Μακρόν πήγε σε περιοχή που σάρωσε η Λεπέν και είχε «επεισόδιο» με ανεμβολίαστη – «Θα γελούν με αυτά που λέτε»

«Δεν ζείτε στον πραγματικό κόσμο», είπε ο Γάλλος πρόεδρος

by Times Newsroom

Ο Εμανουέλ Μακρόν ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του για τον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών σε περιοχή που σάρωσε η Μαρί Λεπέν και κατά την διάρκεια της περιοδείας είχε ένα «επεισόδιο» με μια γυναίκα υγειονομικό που δεν είχε εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με το politico.eu, ο Γάλλος πρόεδρος βρέθηκε στην περιοχή Καρβέν και αντιμετώπισε δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, καθώς ο ίδιος βγήκε εκεί τρίτος, σε αντίθεση με την Λεπέν που βγήκε πρώτη με διαφορά.

Με βάση το δημοσίευμα λοιπόν, είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τότε μία ανεμβολίαστη βοηθός οδοντιάτρου φώναξε πως ήταν λάθος το κλείσιμο των σχολείων κατά την διάρκεια των lockdown.

«Δεν ζείτε στον πραγματικό κόσμο», είπε ο Μακρόν, με την γυναίκα να απαντάει: «Εγώ δεν ζω στον πραγματικό κόσμο; Οι άνθρωποι θα γελούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους με αυτά που λέτε».

Δείτε το «επεισόδιο» που είχε ο Εμανουέλ Μακρόν με ανεμβολίαστη υγειονομικό:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή