Το Μαξίμου έστειλε σχολικό υλικό στο μοναδικό μαθητή της Τελένδου

Το απομακρυσμένο νησί δέχθηκε και ιατρικό εξοπλισμό από το πρωθυπουργικό γραφείο

by Times Newsroom

Στο νησί της Τελένδου έφτασε σημαντική ιατρική βοήθεια καθώς και σχολικός εξοπλισμός, μετά από συνδρομή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Προς μεγάλη μας ικανοποίηση παραλάβαμε σήμερα σημαντικό ιατρικό υλικό για το νησί της Τελένδου, που μας απεστάλη έπειτα από συνδρομή της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και προσωπικά του Γενικού Γραμματέα κ. Δημητριάδη Γρηγόρη», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Επαρχείου της Καλύμνου.

Επισημαίνεται επίσης: «Συγκεκριμένα πρόκειται για την παραλαβή αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και φορείου, τα οποία είναι απόλυτα αναγκαία για ένα μικρό και απομακρυσμένο νησί. Ταυτόχρονα παραλάβαμε σύγχρονο εξοπλισμό (laptop, ηχεία, πίνακα μαρκαδόρου και ψυγείο) για το Δημοτικό Σχολείο της Τελένδου, ώστε ο μοναδικός μαθητής του νησιού να μην υπολείπεται κατά το δυνατόν σε εκπαιδευτικές ευκαιρίες, από τους μαθητές των μεγάλων νησιών».

Καταληκτικά ο Έπαρχος Καλύμνου εκφράζει τις ευχαριστίες του προσθέτοντας πως η κίνηση αυτή μαρτυρά πως «τα απομακρυσμένα νησιά τελικά δεν είναι ξεχασμένα. Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας. Θερμές ευχαριστίες και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνη Οικονόμου για τη συνεισφορά και τη συνδρομή του», τονίζεται.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή