Ο Βρετανός με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο κινδυνεύει να χάσει το χέρι του από σχέδια που έκανε πριν χρόνια

Το δέρμα ξεκίνησε να σαπίζει και έβγαζε πύον συνέχεια

by Times Newsroom

Μάχη για να σώσει το χέρι του δίνει ένας άνδρας, που αυτοαποκαλείται ο Βρετανός με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο, αφού έχει σοβαρή μόλυνση από σχέδια που έκανε πριν χρόνια.

Ο 44χρονος Mathew Whelan που είναι γνωστός με το όνομα King of Ink Land King Body Art Ο Extreme Ink-ite, έχει κάνει αμέτρητα σχέδια σε όλα τα σημεία του σώματος, από το κεφάλι, μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια σταμάτησε τα χτυπήματα, γιατί βρέθηκε με χρέος περίπου 77.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη Mirrorεξόφλησε περίπου 42.000 ευρώ και με μερικές οικονομίες που έκανε, αποφάσισε να κάνει ορισμένα νέα σχέδια στο σώμα του. Όμως, τότε ανακάλυψε ότι το χέρι του έπαθε μόλυνση από παλιά χτυπήματα και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Έτσι, οι οικονομίες του εξανεμίστηκαν, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργεία και δύσκολες θεραπείες, ώστε να μη χάσει το χέρι, με το δέρμα να σαπίζει και να βγάζει πύον συνέχεια.

«Το δέρμα έχει φθαρεί στη μία πλευρά και ανησυχώ ότι μπορεί να σκιστεί. Δεν θέλω να βρεθώ πάλι στο νοσοκομείο. Το δέρμα είχε σκιστεί και στη συνέχεια άρχισε να σαπίζει και να γεμίζει με πύον, το οποίο χρειάστηκε να αποστραγγιστεί πολλές φορές. Έχω ακόμα μια ουλή και είναι ελαφρώς παραμορφωμένο, αλλά απέφυγα έγκαιρα σοβαρό κίνδυνο δηλητηρίασης στο αίμα», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και δίνει μάχη, τόσο να κρατήσει το χέρι του, όσο και να μην επεκταθεί η μόλυνση στο υπόλοιπο σώμα, αφού μπορεί να πεθάνει. Ωστόσο, δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον, αναφέροντας ότι θα κάνει νέα τατουάζ, όταν ξεμπερδέψει με τις περιπέτειες του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή