«ΟΧΥΡΑ κατά της βίας» ομιλία από την Έρση Αστεριάδη-Κουνέλη

Ομιλία με τίτλο «Τα προσωπεία της βίας» στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής του Γιώργου Δουατζή στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων

by Times Newsroom

Με μια ενδιαφέρουσα ομιλία για «Τα προσωπεία της βίας» από την Έρση Αστεριάδη-Κουνέλη, Ψυχαναλύτρια Ομάδας, Θεραπεύτρια Οικογένειας (European Association for Psychotherapy) θα κλείσει η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Δουατζή στο «Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων» την Κυριακή 26/5ου στις 11:30 π.μ.

Η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Δουατζή, υπό τον τίτλο «ΟΧΥΡΑ κατά της βίας»- με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και υπό την αιγίδα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ- αποτελεί ένα μήνυμα κατά κάθε μορφής βίας και συνεχίζεται έως και την Κυριακή 26 Μαίου 2024.

Στην έκθεση εκτίθενται πενήντα οκτώ έργα, ακρυλικά σε καμβά, τα περισσότερα ζωγραφισμένα τον τελευταίο χρόνο, καθώς και έντεκα ενότητες του ποιήματος «Πόλεμος», από την συλλογή «Οχυρά».

Όπως αναφέρει στον κατάλογο της έκθεσης ο Γ. Δουατζής, «μία μικρή ψηφίδα αφύπνισης κατά της βίας είναι αυτή η έκθεση, όπου συνυπάρχουν η εικαστική και η ποιητική έκφραση. Ο τίτλος «ΟΧΥΡΑ κατά της βίας» επισημαίνει ένα μελανό κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας, το οποίο όσο υπάρχουν άνθρωποι, δυστυχώς, δεν φαίνεται να έχει τέλος».

Διάρκεια: ‘Εως 26 Μαίου 2024

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 11:00 – 19:00 Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 15:00, Δευτέρα κλειστά

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας, στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής
Πληροφορίες: 210 7232604- 210 7224028

Αιγίδα: Μορφωτικό Ίδρυμα ΕΣΗΕΑ

Χορηγός:Symbeeosis S.A.

Χορηγοί επικοινωνίας: Αθήνα 984, Art22, diastixo.gr, reformer.gr, Fractalart.gr, booksitting.gr, madeinGreece.gr,

Υποστήριξη: Κύκλος Ποιητών

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com