«Οι δικές μας Απόκριες» – Εργαστήρι για παιδιά

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τις Απόκριες και οργανώνει δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά, με τίτλο «Οι δικές μας Απόκριες», την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Στο εργαστήρι, διάρκειας 120′, οι μικροί φίλοι, ηλικίας 8-12 ετών, θα δημιουργήσουν την αποκριάτικη αμφίεσή τους εντυπωσιάζοντας τους αγαπημένους τους. Με την καθοδήγηση της Ποτούλας Λαφογιάννη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τις δικές τους μοναδικές μάσκες, στολές και αξεσουάρ για το φετινό Καρναβάλι, επιλέγοντας ανάμεσα σε λουλούδι, πριγκίπισσα, βροχή-ουράνιο τόξο, πειρατή, κουνούπι, καμηλοπάρδαλη, δράκο, αλλά και την κάπως τρομαχτική, πλην συμπαθέστατη, αραχνούλα!

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Τα παιδιά θα προσέλθουν στο Μουσείο και θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00
Τ.: 27310 89315 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com