Οι «κολλητοί» του Ερντογάν από Λιβύη και Αζερμπαϊτζάν στην έκθεση «Teknofest 2023»

Ο Ερντογάν, ο Αλ Ντμπέιμπε και ο Αλίεφ τίμησαν τους εξαιρετικούς μαθητές από τις τουρκικές επαρχίες στον τομέα των επιστημών του διαστήματος και της αεροπορίας.

by Times Newsroom

Ο πρωθυπουργός με έδρα την Τρίπολη Αμπντούλ Χαμίντ αλ Ντμπέιμπε συμμετείχε σήμερα, Σάββατο, στην Κωνσταντινούπολη, στις δραστηριότητες της έβδομης έκθεσης «Teknofest 2023», παρουσία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ, γράφει λιβυκό δημοσίευμα.

Στην ομιλία του, ο αλ Ντμπέιμπε τόνισε την ιστορική σχέση μεταξύ του λιβυκού και του τουρκικού λαού, εξήρε τις ιστορικές σχέσεις των δύο χωρών και τη μεγάλη συνεργασία στον τομέα των αμυντικών βιομηχανιών.

Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε επίσης την ευτυχία του με τη συμμετοχή του Ντμπέιμπε και του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν σε αυτή την εξειδικευμένη έκθεση και την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση, επαινώντας τις διακεκριμένες σχέσεις με τη Λιβύη.

Ο Ερντογάν, ο Αλ Ντμπέιμπε και ο Αλίεφ τίμησαν τους εξαιρετικούς μαθητές από τις τουρκικές επαρχίες στον τομέα των επιστημών του διαστήματος και της αεροπορίας.

Η έβδομη συνεδρία της έκθεσης  Teknofest πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική και διαστημική έκθεση στην Τουρκία και η δεύτερη στον κόσμο, όπως σημειώνεται.

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com