Οι Ρώσοι βγάζουν στο «σφυρί» ουκρανικά ακίνητα στην Κριμαία – Ανάμεσά τους ένα που ανήκει στον Ζελένσκι

Τα συμβόλαια πώλησης ανέρχονται σε πάνω από 815 εκατ. ρούβλια (8,51 εκατ. δολάρια), ανέφερε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Κριμαίας.

by Times Newsroom

Οι διορισμένες από τη Ρωσία αρχές της Κριμαίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι σχεδιάζουν να πουλήσουν περίπου 100 ουκρανικά ακίνητα, συμπεριλαμβανομένου ενός που ανήκει στον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Βλαντίμιρ Κονσταντίνοφ, πρόεδρος του κοινοβουλίου της Κριμαίας, δήλωσε ότι τα εθνικοποιημένα ακίνητα θα πωληθούν «σύντομα» και ότι οι αρχές είχαν πραγματοποιήσει τις πρώτες οκτώ δημοπρασίες για περιουσιακά στοιχεία Ουκρανών επιχειρηματιών. Τα συμβόλαια πώλησης ανέρχονται σε πάνω από 815 εκατ. ρούβλια (8,51 εκατ. δολάρια), ανέφερε ο Κονσταντίνοφ μέσω Telegram.

Οι διορισμένες από τη Ρωσία αρχές της Κριμαίας ανακοίνωσαν τον Φεβρουαρίου ότι εθνικοποίησαν περίπου 500 ακίνητα στην Κριμαία, συμπεριλαμβανομένων κάποιων που ανήκαν σε Ουκρανούς πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com