Οι σωτήρες!

Ας ρίξουν μια ματιά στην αυλή του Αλέξη για να δουν το θρήνο άλλης συνομοταξίας Πασόκων που προσπαθούσαν να πείσουν τον εαυτό τους ότι ήταν τόσο αριστεροί που δεν χωρούσαν στο "μνημονιακό" ΠΑΣΟΚ!

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ

Ο πρόεδρος του “Κοινωνικού Συνδέσμου”, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ αφού υπεράσπισε επί μακρόν τον Κυριάκο, εγκωμιάζοντας πλειστάκις το κοινωνικό του προφίλ, ενώ μετά τις εκλογές της 21ης Μαϊου μίλησε για χιλιάδες κατευθυνόμενους ψηφοφόρους που ήρθαν από το εξωτερικό στη Ροδόπη και έκανε άνω κάτω τα εθνικά μας θέματα και συμφέροντα, έγινε μετά 18 χρόνια υπουργός!

Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ! Γνωστού όντως ότι ο ανωτέρω διαφώνησε και παραιτήθηκε το 2010 με τον Γ.Α. Παπανδρέου για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσεως και τα μνημόνια, τα οποία έφερε η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή.
Τώρα επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος” υπό πρωθυπουργό που αρχικά δήλωνε αντιμνημονιακός, θιασώτης της πολιτικής των Ζαππείων του Αντώνη Σαμαρά αλλά μόλις ανέλαβε υπουργείο στήριξε τα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα, με χιλιάδες απολύσεις…

Όταν έχεις υπηρετήσει ως “Σημιτοφύλαξ” κατά την προσφιλή νεοδημοκρατική έκφραση απέχθειας της εποχής, η συμπόρευση με τα τσεκουράτα παιδιά του ΛΑΟΣ σήμερα, είναι ένα άλμα δύσκολο να ερμηνευθεί μεν αλλά πλήρως επιτυχημένο δε!
Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη!

Το δρόμο είχαν ανοίξει νωρίτερα και άλλοι “Γραμματείς και Φαρισαίοι” οι οποίοι απέτυχαν να γίνουν πρόεδροι στον οίκο τους κατέληξαν από αφέντες υποτακτικοί στην ίδια αυλή και ομόσταυλοι των πολεμίων τους!

Ας ρίξουν μια ματιά στην αυλή του Αλέξη για να δουν το θρήνο άλλης συνομοταξίας Πασόκων που προσπαθούσαν να πείσουν τον εαυτό τους ότι ήταν τόσο αριστεροί που δεν χωρούσαν στο “μνημονιακό” ΠΑΣΟΚ!

Η αριστεροσύνη τους ξεχείλισε στον μνημονιοποιηθέντα ΣΥΡΙΖΑ που μας έδεσε γερά στα κατάρτια του επαχθέστερου τρίτου (3ου) μνημονίου για 99 χρόνια!

Είχαν προαχθεί σε υπουργούς καταστρώματος της γαλέρας! Άξιος ο μισθός τους και ανάλογη η τύχη τους!
Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον… ορατό, Γεώργιε, Μιχάλη, Γεώργιε, Κυριάκο και λοιποί “γενίτσαροι” κάθε πολιτικού χρώματος!

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com