«Όταν πρόκειται για ροκ μουσική, System Of A Down» δηλώνει η πρωθυπουργός της Σουηδίας

«Τους ακούω και όταν έχω πάρτι», είπε η Μαγκνταλένα Άντερσον

by Times Newsroom

Μεγάλη θαυμάστρια των System Of A Down δήλωσε η πρωθυπουργός της Σουηδίας, Μαγκνταλένα Άντερσον, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Bandit Rock.

Η πρώτη γυναίκα που εξελέγη στο πρωθυπουργικό αξίωμα στη χώρα αυτή ρωτήθηκε για τις μουσικές της προτιμήσεις. Και απάντησε στους παρουσιαστές της εκπομπής: «Όταν πρόκειται για ροκ μουσική, System Of A Down».

Στην ερώτηση αν συνηθίζει να ακούει τη μουσική των System Of A Down στο σπίτι, η πρωθυπουργός αποκρίθηκε λέγοντας: «Ναι, φυσικά, και όταν έχω πάρτι!». Παραδέχτηκε όμως ότι δεν είναι ποτέ εκείνη που είναι υπεύθυνη για τη μουσική σε αυτά τα πάρτι και πως αναθέτει τον ρόλο του DJ στον σύζυγό της, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ. «Ανεξάρτητα από το είδος του πάρτι, ο σύζυγός μου αναλαμβάνει», είπε.

Ακολούθησε το… παράδειγμα της Γιακομπσντότιρ

Η Μαγκνταλένα Άντερσον δεν είναι η μοναδική πρωθυπουργός που αποκάλυψε τις προτιμήσεις της στη μουσική. Το 2018, η πρωθυπουργός της Ισλανδίας, Κάτριν Γιακομπσντότιρ δημιούργησε μια ειδική λίστα αναπαραγωγής μουσικής, η οποία περιελάμβανε επιτυχίες από τους Κέιτ Μπους, Πίτερ Γκάμπριελ, Ρόμπιν, Κέντρικ Λαμάρ, Σίγκριντ και Young Fathers.

Η λίστα συντάχθηκε με αφορμή την 20η επέτειο του ετήσιου μουσικού Φεστιβάλ Iceland Airwaves και περιελάμβανε τραγούδια ισλανδικών καλλιτεχνών, όπως η GDRN και το συγκρότημα Milkywhale.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή