Ουκρανία: Αγρότης απομακρύνει τις ρωσικές νάρκες με τρακτέρ

 Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας αγρότης στην Ουκρανία για να απομακρύνει τις ρωσικές νάρκες από το χωράφι του. Ο πρωθυπουργός Ντενίς Σμιχάλ δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι περίπου το 30% της ουκρανικής επικράτειας είναι γεμάτη ρωσικές νάρκες αλλά προτεραιότητα για την απομάκρυνσή τους δίνεται στις αγροτικές περιοχές.

by Times Newsroom

Ο Οξεξάντρ Κρίβτσοφ από το Χράκοβε σύμφωνα με το Reuters απηυδισμένος από την εικόνα του χωραφιού του λόγω της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έχει εξοπλίσει το τρακτέρ που έχει προκειμένου να οργώνει με προστατευτικά πάνελ που απέσπασε από ρωσικά τανκ και το λειτουργεί απομακρυσμένα.

Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση των Ρώσων από την ανατολική Ουκρανία πολλά χωράφια έχουν γεμίσει νάρκες καθιστώντας τα επικίνδυνα για τους αγρότες οι οποίοι δεν μπορούν να σπείρουν.

Ο Κρίβτσοφ αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να περιμένει να αναλάβουν δράση οι ναρκαλιευτές και αποφάσισε να κινηθεί δραστικά από μόνος του.

«Το κάναμε επειδή έχει έρθει η στιγμή να σπείρουμε και δεν μπορούμε να περιμένουμε τις Αρχές. Πέσαμε πάνω σε νάρκη. Το τρακτέρ δεν έπαθε κάτι. Όλοι είναι σώοι και αβλαβείς».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com