Ουκρανία: Κατέστρεψε ρωσικό ρυμουλκό ανοιχτά της Κριμαίας

Η Ουκρανία έχει εξαπολύσει πολλές επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας εναντίον στόχων στη χερσόνησο της Κριμαίας, ή κοντά σε αυτήν.

by Times Newsroom

Η Ουκρανία κατέστρεψε σήμερα ένα ρωσικό ρυμουλκό, όπως δήλωσε η ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών GUR, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών να στερήσει τη χρήση της Μαύρης Θάλασσας από τη Ρωσία.

Η υπηρεσία ανέφερε στην εφαρμογή Telegram πως μία από τις μονάδες της χτύπησε και κατέστρεψε το ρυμουλκό “Saturn” (ή “Proteus”) ανοικτά των ακτών της υπό ρωσική κατοχή Κριμαίας αφού κατάφερε να διαπεράσει τα αμυντικά φράγματα.

Η Ουκρανία έχει εξαπολύσει πολλές επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας εναντίον στόχων στη χερσόνησο της Κριμαίας, ή κοντά σε αυτήν, στη διάρκεια της πλήρους κλίμακας εισβολής που εξαπέλυσε η Ρωσία πριν από 27 μήνες, επιδιώκοντας να καταστρέψει τις στρατιωτικές δυνατότητες της Μόσχας και να αναγκάσει τον ρωσικό στόλο να αποσυρθεί από τη Μαύρη Θάλασσα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com