Παρουσίαση του βιβλίου «Πώς να φτάσεις στην κορυφή» της Μαρίας Χατζηστεφανή στον ΙΑΝΟ

by Times Newsroom

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στις 20:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Χατζηστεφανή, με τίτλο «Πώς να φτάσεις στην κορυφή».

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέα, η οποία θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link βιβλίου: https://bitly.ws/YWAt

Link εκδήλωσης: https://bitly.ws/YWAn

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μετά το βιβλίο της Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες, η Μαρία Χατζηστεφανή, ιδρύτρια της RodialGroup και επενδύτρια της σειράς του Ant1, Dragons’ Den, μοιράζεται μαζί μας όλα όσα την εμπνέουν και την παρακινούν με στόχο να δώσει ώθηση στα δικά μας όνειρα.

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια χτίζοντας τη δική της καινοτόμο αυτοκρατορία ομορφιάς, η Μαρία Χατζηστεφανή (@mrsrodial) γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεις κίνητρα και να προχωράς, ιδιαίτερα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την αυτοαμφισβήτηση, την απόρριψη και τις απροσδόκητες αποτυχίες.

Τελειοποιώντας τη φιλοσοφία του «πώς να φτάσεις στην κορυφή» μοιράζεται τα μάντρα που την παρακινούν, χρήσιμες συμβουλές ζωής αλλά και μυστικά για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Μάθε πώς:

  • θα δημιουργήσεις έναν πίνακα με όλα όσα σε εμπνέουν

  • θα σχεδιάσεις μια επιτυχημένη πρωινή ρουτίνα

  • θα δικτυωθείς με στόχο την επιτυχία…αλλά και πολλά άλλα

Η Μαρία πιστεύει ότι, αξιοποιώντας την ορμή και την ενέργειά σου, μπορείς να πετύχεις.

Αρκεί να ακολουθήσεις τους εξής τρεις χρυσούς κανόνες:

Βάλε στόχους, σχεδίασε την πορεία σου και φτάσε στην κορυφή!

Ένα βιβλίο που θα σε εμπνεύσει και θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Μαρία Χατζηστεφανή είναι επιχειρηµατίας µε έδρα το Λονδίνο. Γεννήθηκε στην Ελλάδα και αφότου ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Ελλάδα και Αγγλία, ξεκίνησε την καριέρα της ως συνεργάτης σε περιοδικό µόδας και στη συνέχεια µετεγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη όπου έλαβε το MBA της από το ColumbiaBusinessSchool. Το 1991 ίδρυσε τον καινοτόµοόµιλοRodial µε προϊόντα περιποίησης δέρµατοςπου είχαν ιδιαίτερα, ευφάνταστα ονόµατα, όπως SnakeSerum και DragonsBlood. Η Μαρία πλέον διευθύνει δύο µάρκες – τη Rodial και τη NIP+FAB. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 20.000 καταστήµατα σε 35 χώρες παγκοσμίως, µε τη στήριξη και τους επαίνους πολλών σηµαντικών προσώπων από τον χώρο της µόδας και της οµορφιάς. @msrodial

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή