Πάτρα: Έπεσε τμήμα γέφυρας στα Μποζαΐτικα – Δύο νεκροί, πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής στην περιμετρική οδό Πάτρας καθώς δέχτηκε κλήση πως μέρος της γέφυρας στα Μποζαϊτικα έχει καταρρεύσει. Η γέφυρα βρίσκεται στην περιμετρική οδό της Πάτρας, από τις πρώτες γέφυρες που συναντά κανείς από Αθήνα προς Πάτρα, λίγο πριν την πόλη της Πάτρας

by Times Newsroom

Στο σημείο γίνονται έργα εδώ και δύο χρόνια. Σύμφωνα με το pelop.gr υπάρχει εγκλωβισμένο άτομο, ενώ υπάρχουν επίσημα από την πυροσβεστική 2 νεκροί.

Επί τόπου βρίσκεται το ΕΚΑΒ και ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις και από άλλες περιοχές. Στο σημείο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, μετέβησαν ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνις. Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούνταν εργασίες.

Ήδη με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ σε εφημερία, εκτός του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου για τη μεταφορά τραυματιών.

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στην μεγάλη περιμετρική της Πάτρας, μετά την κατάρρευση τμήματος του δρόμου, στην περιοχή Προάστιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε.

Η πλήρης ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI EXEI ΔIAKOΠEI H KYKΛOΦOPIA OXHMATΩN ΣTHN EYPEIA ΠAPAKAMΨH ΠATPΩN, PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ AΘHNA, KAI ΔIENEPΓOYNTAI EKTPOΠEΣ ΣTON KOMBO EΓΛYKAΔAΣ. EΠIΠΛEON, EXEI ΔIAKOΠEI H KYKΛOΦOPIA TΩN OXHMATΩN EΠI THΣ OΔOY ΔIOΔΩPOY ΣTHN ΠATPA ΛOΓΩ ΠTΩΣHΣ TMHMATOΣ ΓEΦYPAΣ. ΘA AKOΛOYΘHΣEI NEOTEPH ENHMEPΩΣH

Πάτρα: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στην ιστοσελίδα dete.gr τι συνέβη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com