Περού: Μία ολόκληρη κοινότητα λέει ότι της επιτίθενται εξωγήινοι

Έχουν περάσει μόνο λίγες από τότε που το Κογκρέσο των ΗΠΑ πραγματοποίησε την ακρόαση - ορόσημο για τα UFO και οι αναφορές για θεάσεις εξωγήινων αρχίζουν να συσσωρεύονται. Οι τελευταίες μαρτυρίες προέρχονται από μια αγροτική συνοικία στα βορειοανατολικά της Λίμα, στο Περού, όπου ντόπιοι χωρικοί ισχυρίζονται ότι τους επιτίθενται εξωγήινοι ύψους που ξεπερνά τα 2 μέτρα - και που μοιάζουν με το Green Goblin του Spider Man.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές από τους ιθαγενείς Ikitu, οι εξωγήινοι ή τα «περίεργα όντα» – που έχουν μεγάλα κεφάλια και κίτρινα μάτια, όπως λένε – εξαπολύουν επιθέσεις στην κοινότητα από τις 11 Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένου ενός συγκεκριμένου περιστατικού με ένα 15χρονο κορίτσι, την οποία τα πλάσματα φέρεται να «άρπαξαν από πίσω» σε μία απόπειρα απαγωγής. Οι εν λόγω εξωγήινοι πιστεύεται ότι φορούν προστατευτική πανοπλία και στρογγυλά παπούτσια με κόκκινο φως στη φτέρνα. Όπως λένε οι μάρτυρες, οι εξωγήινοι αιωρούνται πάνω από το έδαφος και πετούν μακριά, όταν οι κάτοικοι τους πυροβολούν.

Η αγροτική περιοχή του Alto Nanay απέχει 10 ώρες με το ποτάμι από την πλησιέστερη πόλη, την Iquitos. Οι ντόπιοι έχουν ζητήσει στρατιωτική παρουσία από τις αρχές – και ενώ η αστυνομία και το ναυτικό έχουν φτάσει από τότε στην περιοχή, οι ντόπιοι συνεχίζουν να πραγματοποιούν τις δικές του νυχτερινές περιπολίες.

«Αυτοί οι κύριοι είναι εξωγήινοι. Μοιάζουν θωρακισμένοι σαν τον πράσινο καλικάντζαρο από τον Spider Man. Πυροβόλησα έναν δύο φορές και δεν πέφτει, αλλά σηκώνεται και εξαφανίζεται. Μας τρομάζει αυτό που συμβαίνει στην κοινότητα», δήλωσε ο ηγέτης της κοινότητας Jairo Reátegui Ávila.

«Το χρώμα τους είναι πράσινο – ασημί, τα παπούτσια τους είναι στρογγυλά και με αυτά σηκώνονται από το έδαφος. Αιωρούνται στο ένα μέτρο ύψος και έχουν κόκκινο φως στη φτέρνα. Τα κεφάλια τους είναι μακριά… και τα μάτια τους κιτρινωπά. Με αυτά σε βλέπουν καλά και φεύγουν. Είναι ειδικοί στη διαφυγή», πρόσθεσε.

Εξωγήινοι στο Περού – Viral οι θεωρίες για το τι συνέβη

Σύμφωνα με την τοπική πηγή ειδήσεων RPP Noticias, ορισμένοι χωρικοί έχουν παρομοιάσει τα πλάσματα με peelacaras ή «αποφλοιωτές προσώπου», μυθικά πλάσματα που συλλέγουν τα όργανα των θυμάτων τους. Αν και είναι απίθανο, αυτό δεν εμπόδισε τους διαδικτυακούς σχολιαστές να προσκολληθούν στην ιδέα ότι οι peelacaras υπάρχουν στην πραγματικότητα. Μία ψεύτικη εικόνα ενός άνδρα με ξεφλουδισμένο το πρόσωπό του κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στο Twitter.

Μία άλλη θεωρία είναι ότι τα πλάσματα είναι drones που περιφέρονται στην περιοχή και που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών και τη βία συμμοριών. «Δεν μπορούμε να δούμε καλά τα πρόσωπά τους και τα σώματά τους επιπλέουν. Χρησιμοποιούν τα χέρια τους για ισορροπία [όταν πετούν], αλλά περπατούν κανονικά. Κάθε φορά που φτάνουμε κοντά τους, πετούν ενεργοποιώντας κάτι στο κάτω μέρος των ποδιών τους. Έχουν τροχούς με φώτα», είπε ο Reátegui Ávila.

Ενώ οι πιθανότητες να κατέβει ένα εξωγήινο πλάσμα στη Γη με μια μορφή που αναγνωρίζουμε ως εξωγήινο φαίνονται τραβηγμένες, ο τελευταίος γύρος θεάσεων είναι τουλάχιστον παράξενος. Όπως τα πλάσματα της λαογραφίας, οι εξωγήινοι αποτελούν εδώ και καιρό σύμβολα για ό,τι δεν γνωρίζουμε ή δεν έχουμε ακόμη τη γνώση να κατανοήσουμε. Επομένως, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτή η ιστορία κρύβει πολλά περισσότερα πράγματα, απ’ όσα φαίνονται με «γυμνό μάτι»…

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com