Πέθανε ο ηθοποιός Τζορτζ Ρόμπερτσον – Ο ρόλος του ως αρχηγός της αστυνομίας στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

«Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο ηθοποιός Τζορτζ Ρόμπερτσον, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την ταινία “Η μεγάλη των Μπάτσων Σχολή”.

by Times Newsroom

Ο ηθοποιός Τζορτζ Ρόμπερτσον είχε υποδηθεί τον αρχηγό της Αστυνομίας Χένρι Χερνστ στην ταινία «Η μεγάλη των Μπάτσων Σχολή». Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο Τζορτζ Ρ. Ρόμπερτσον πέθανε στο Κέντρο Επιστημών Υγείας Sunnybrook στο Τορόντο του Καναδά. Ειδικότερα, η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού ενημέρωσε το Hollywood Reporter πως πέθανε σε νοσοκομείο του Τορόντο, όπου και νοσηλευόταν, την περασμένη Κυριακή.

Γεννημένος στις 20 Απριλίου 1933, στο Μπράμπτον του Οντάριο, ο Τζορτζ Ρ. Ρόμπερτσονέπαιξε περίπου 80 ρόλους, συμπεριλαμβανομένων αυτών του πρώην Αντιπροέδρου Ντικ Τσένι στο Path και του αείμνηστου Αμερικανού γερουσιαστή Μπάρι Γκόλντγουοτερ στο Reagans.

Επίσης, δοέπρεψε στο ποδόσφαιρο και το χόκεϊ μεγαλώνοντας στον Καναδά και τελικά μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου έκανε το MBA του στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια το 1959. Εκεί γνώρισε την Adele Probst, η οποία ήταν σύζυγός του για 61 χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή