Πρίγκιπας Χάρι: H εγκάρδια συζήτηση με τον βασιλιά Κάρολο που τον έπεισε να παραστεί στη στέψη

Από τη στέψη θα απουσιάζει η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ η οποία θα μείνει στις ΗΠΑ για να γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια του γιου τους Άρτσι

by Times Newsroom

Ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε, έπειτα από εβδομάδες αναμονής και μεγάλη καθυστέρηση, ότι θα παραστεί μόνος του στην τελετή στέψης του Βασιλιά Κάρολου.

Λέγεται ότι στην απόφασή του συνετέλεσε μία εγκάρδια συζήτηση που είχε με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο σχετικά με την πρόσκλησή του στην τελετή στέψης, στις 6 Μαΐου.

Όπως υποστηρίζει η Dailymail, ο Χάρι συμφώνησε να παραστεί έπειτα από εβδομάδες συζητήσεων για την ασφάλεια της εκδήλωσης.

Η απόφαση του Χάρι έγινε δεκτή με ευχαρίστηση από τον πατέρα του, σημειώνει η Daily Mail.

Πηγές ανέφεραν ότι τις τελευταίες εβδομάδες εξελίσσονταν ένα «διατλαντικό πινγκ πονγκ» ανάμεσα στο Παλάτι και τον Χάρι σχετικά με την παρουσία του, τι ρόλο θα έχει και σε ποια θέσει θα καθίσει.

Ωστόσο το καλό κλίμα ανάμεσα σε πατέρα και γιο δεν είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει στις ψύχρές σχέσεις με τον αδελφό του Γουίλιαμ.

Τα δύο αδέλφια δεν έχουν μιλήσει το ένα με το άλλο μετά τη δημοσίευση της αυτοβιογραφίας του Χάρι με τον τίτλο «Ρεζέρβα». Εκεί ο Χάρι περιέγραφε τον Γουίλιαμ σαν τη «νέμεσή» του και τον κατηγορούσε ότι του είχε ασκήσει μέχρι και σωματική βία.

Από τη στέψη θα απουσιάζει η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία θα μείνει στις ΗΠΑ για να γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια του γιου τους Άρτσι. Ο Κάρολος, όπως αναφέρει η Daily Mail, φέρεται να κατανοεί την απόφαση της Μαρκλ αν και απογοητεύτηκε από αυτή.

Στο αβαείο του Γουέστμινστερ θα παρίστανται περίπου 2.000 άνθρωποι.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή