Rollie Bands: Δολοφονήθηκε ο Αμερικανός ράπερ – Το τραγικό «μήνυμα» προς τους δολοφόνους του πέντε λεπτά πριν πεθάνει

Βρέθηκε νεκρός σε πάρκινγκ του συγκροτήματος, όπου διέμενε

by Times Newsroom

Θλίψη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία του ράπερ Rollie Bands, ο οποίος πέντε λεπτά πριν πεθάνει είχε κάνει ανάρτηση στα social media, στέλνοντας μήνυμα στους επίδοξους δολοφόνους του ότι δεν φοβάται και πως μπορεί να πάνε να τον βρουν.

Σύμφωνα με την nypost.com, ο ράπερ σε ανάρτηση στο Instagram είχε γράψει το εξής: «Πολλοί από αυτούς τους n****s ξέρουν πού μένω στο #@#@. Κοιμάμαι ήσυχος. Αν κάποιος θέλει, είμαι στην κούνια μου σε 5 λεπτά».

Έτσι, μετά από πέντε λεπτά ο Rollie Bands δέχτηκε μια σφαίρα την στιγμή που ήταν στο πάρκινγκ του συγκροτήματος, όπου διέμενε στη Φλόριντα και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Επίσης, η Αστυνομία ανέφερε πως διεξάγει έρευνες για το περιστατικό, όμως σημείωσε ότι ο δολοφόνος ή δολοφόνοι κατά πάσα πιθανότητα γνώριζαν το θύμα και πιθανώς είχαν διαφορές μαζί του.

«Αυτή τη στιγμή, ο πυροβολισμός δεν φαίνεται τυχαίος, καθώς οι ύποπτοι και το θύμα πιθανότατα να ήταν γνωρίζονταν και να είχαν διαφορές», ανέφερε στην έκθεση το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χίλσμποροου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή