Σκόπια: Χάος στα σύνορα με την Ελλάδα- τέσσερις λωρίδες χιλιομέτρων

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση σήμερα, μετά τη συμφόρηση του Σαββατοκύριακου στα σύνορα προς την Ελλάδα, στη διάβαση Μπογκορότιτσα- Εύζωνοι.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, υπάρχει ουρά αυτοκινήτων από το τελευταίο βενζινάδικο κοντά στα σύνορα, μέχρι τα τερματικά ελέγχου.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα, μεγάλες ουρές, αναμονή σε τέσσερις λωρίδες είναι η εικόνα και από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ακόμη και το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι τερματικοί σταθμοί είναι ανοιχτοί και υπάρχουν έξι στήλες δεν αρκούν για να μειώσουν τη συμφόρηση.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση τροχαίας των συνόρων, για να μπει κανείς στην επικρατεια των Σκοπίων πρέπει να περιμένει μία ώρα, ενώ για να πάνε στην Ελλάδα οι οδηγοί πρέπει να έχουν υπομονή ωρών.

Πλήθος πολιτών κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα για να γλιτώσει από το κύμα καύσωνα που κατέκλυσε τη χώρα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πορτοκαλί φάση, γράφει το Makfax.

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com