Σταύρος Καλαφάτης: Δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας σε αλαζονικές συμπεριφορές

«Δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας σε αλαζονικές συμπεριφορές, ο πρωθυπουργός δεν τις ανέχεται» τόνισε στο Κανάλι Ένα 90,4 και τους Βελίκα Καραβάλτσιου, Γιώργο Σαραντάκο ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, στον οποίο και απολογήθηκε ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης.

by Times Newsroom

Όπως είπε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι άμεμπτος και ξεκάθαρος, ενώ έστειλε μήνυμα προς όλα τα στελέχη πως θα πρέπει να είναι γειωμένα και αφοσιωμένα στην προσφορά προς τον πολίτη.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της απολογίας του Λευτέρη Αυγενάκη, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, ωστόσο ανέφερε πως διήρκησε 15 λεπτά, υπογραμμίζοντας ότι επιλέχθηκε η αυστηρότερη ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί, με το ζήτημα να λύνεται σε μόλις τέσσερις ώρες.

Σε ερώτηση για την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, απάντησε ότι η Πολιτεία έκανε αυτό το οποίο όφειλε και μάλιστα με γρήγορες διαδικασίες και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για τον εκσυγχρονισμό της έδρας του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com