Στόρμι Ντάνιελς: Άνοιξε σαμπάνιες για να γιορτάσει τη δίωξη του Ντόναλντ Τραμπ – Ξεπούλησε τα προϊόντα της στο διαδίκτυο

Πάρτι με σαμπάνιες κάνει -κυριολεκτικά- η Στόρμι Ντάνιελς, αφότου έγινε γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα διωχθεί ποινικά για την υπόθεση χρηματισμού της.

by Times Newsroom

Η πορνοστάρ και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών δεν έγραψε απλώς ιστορία, φέρνοντας στο δικαστήριο έναν πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά γέμισε και τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, καθώς τα προϊόντα που πουλά στο ίντερνετ (π.χ. μπλουζάκια που γράφουν «#TeamStormy»), έχουν γίνει ανάρπαστα.

Το ενδιαφέρον για τα μπλουζάκια της Στόρμι Ντάνιελς είναι τόσο μεγάλο, που δεν προλαβαίνει να καλύψει τη ζήτηση.

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη σας! Έρχονται τόσα πολλά μηνύματα που δεν μπορώ να απαντήσω… επίσης δεν θέλω να χύσω τη σαμπάνια μου. Οι παραγγελίες εμπορευμάτων/αυτογράφων #TeamStormy με έχουν κατακλύσει επίσης! Σας ευχαριστώ και για αυτό, αλλά δώστε μου μερικές επιπλέον ημέρες για την αποστολή», έγραψε στο Twitter.

Η Στόρμι Ντάνιελς υποστήριξε ότι είχε ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, κάτι που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αρνείται.

Οι κατηγορίες εναντίον του Τραμπ αφορούν την προσπάθειά του, μέσω του δικηγόρου του, να εξαγοράσει με 130.000 δολάρια την σιωπή της Στόρμι Ντάνιελς.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com