Συναγερμός στο Λονδίνο – Πυρκαγιά κοντά στη γέφυρα του Λονδίνου

Έκλεισαν οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Σάουθγουορκ και Λόντον Μπριτζ

by Times Newsroom

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης μετά από φωτιά που ξέσπασε στο Λονδίνο και συγκεκριμένα κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου. Στο σημείο επιχειρούν περίπου 70 πυροσβέστες, ενώ έγινε υποχρεωτική διακοπή των δρομολογίων των τρένων στην περιοχή και εκκένωση κάποιων κτιρίων, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου.

Εικόνες που αναρτήθηκαν από την πυροσβεστική υπηρεσία στο Twitter έδειχναν καπνό να πέφτει από το δρόμο κάτω από τη σιδηροδρομική γέφυρα, η οποία έχει μερικά οχήματα και τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Southwark και London Bridge έκλεισαν.

«Υπάρχει πολύς καπνός από τη φωτιά και συνιστάται σε όσους ζουν ή εργάζονται στην περιοχή να κρατούν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες τους», δήλωσε ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Γουέιν Τζόνσον σε δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της πυροσβεστικής.

Επιπτώσεις από την πυρκαγιά έχουν υποστεί και τα τρένα της γραμμής Jubilee του υπογείου του Λονδίνου, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου διευκρίνισε ότι ο καπνός που βγαίνει από αποβάθρα στον σταθμό του μετρό στη Γέφυρα του Λονδίνου προέρχεται από την πυρκαγιά στη σιδηροδρομική γέφυρα.

Το σιδηροδρομικό δίκτυο Rail Kent & Sussex ανακοίνωσε στο Twitter ότι η πυρκαγιά είχε εξαπλωθεί σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων όπου «κανά δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν τυλιχθεί στις φλόγες».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com