ΣΥΡΙΖΑ: Hομιλία του Στέφανου Κασσελάκη – «87» μέλη έχουν στραφεί κατά του προέδρου

Με την εισήγηση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις αντιπαραθέσεις που ακολούθησαν τις ευρωεκλογές.

by Times Newsroom

Στην Κεντρική Επιτροπή θα συζητηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και η πορεία προς το καταστατικό Συνέδριο του κόμματος. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται σε βαρύ κλίμα με τους «87» που έχουν στραφεί κατά του προέδρου του κόμματος να ζητούν δημοψήφισμα με κείμενο-βόμβα για την ενιαία κεντροαριστερά και το «νέο ΣΥΡΙΖΑ».

Την ίδια ώρα, έξω από το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΚΕ εργαζόμενοι της «Αυγής» έχουν αναρτήσει πανό διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας. Μάλιστα η είσοδος του Στέφανου Κασσελάκης έγινε εν μέσω συνθημάτων των συγκεντρωμένων.

Τα βασικά σημεία της εισήγησης του Στέφανου Κασσελάκη:

  • Σοβαρή πολιτική δεν μπορεί να είναι ο κατάλογος των επιθυμιών μας. Έχω υπάρξει σαφής ως προς το ποιος είναι ο οδικός μας χάρτης
  • Πρέπει να δουλέψουμε συλλογικά για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Μόνο έτσι θα μεγαλώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ.
  • Κανείς δεν αρνείται ότι χρειάζονται συγκλίσεις. Αυτές όμως θα γίνουν συντεταγμένα. Το να κλείσουμε οποιαδήποτε συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες για εμένα θα ήταν ανήθικο γιατί θα αθετούσα την υπόσχεσή μου ότι δεν θα σας προδώσω ποτέ.
  • Κοντύναμε τον Μητσοτάκη στο 28% και έπεται και συνέχεια

Δείτε live την ομιλία του

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com