Τεχνητή νοημοσύνη: Ινφλουένσερ πουλά «αντίγραφα» του εαυτού της σε άνδρες που την θέλουν για κοπέλα τους

Μία ινφλουένσερ βγάζει τα προς το ζην, χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για να φτιάξει ψηφιακά «αντίγραφα» του εαυτού της τα οποία πουλά σε άνδρες που θα την ήθελαν για σύντροφό τους.

by Times Newsroom

Η Κάριν Μάρτζορι (Caryn Marjorie) έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς στο Snapchat και έχει βρει έναν έξυπνο τρόπο για να βγάλει χρήματα από τη δημοφιλία της.

Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, η 23χρονη δημιούργησε ένα chatbot που ονομάζεται «Caryn AI», το οποίο περιγράφεται ως «εικονική φιλενάδα».

Ενώ κάποτε θα έπρεπε κανείς να πληρώσει μια πραγματική γυναίκα για αυτό το είδος εμπειρίας, το chatbot της Caryn της επιτρέπει να προσφέρει εικονικές υπηρεσίες στους πελάτες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της ινφλουένσερ, η ομάδα της έχει αφιερώσει πάνω από 2.000 ώρες για να «σχεδιάσει σχολαστικά και να κωδικοποιήσει τη γλώσσα και την προσωπικότητα της Κάριν, σε μια καθηλωτική εμπειρία AI».

«Χρησιμοποιώντας τη μοναδική φωνή της, τη σαγηνευτική της περσόνα και τη χαρακτηριστική της συμπεριφορά, η Caryn Al σας φέρνει μια δυναμική, μοναδική αλληλεπίδραση που αισθάνεστε σαν να μιλάτε απευθείας με την ίδια την Caryn.

Διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, η Caryn έχει κλωνοποιηθεί άψογα σε Al για την ευκολία και την απόλαυσή σας», αναφέρει ο ιστότοπος.

Αυτή τη στιγμή η Κάριν χρεώνει 1 δολάρια ανά λεπτό για την υπηρεσία και έχει ήδη πάνω από 1.000 συνδρομητές.

Μόνο σε μια εβδομάδα, η Κάριν έβγαλε 71.610 δολάρια.

Μιλώντας για το bot, η Κάριν είπε στο Fortune ότι της επιτρέπει να μιλήσει σε πολλούς περισσότερους από τους ακόλουθούς της, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσει χρόνο σε καθέναν από αυτούς.

Πιστεύει επίσης ότι θα μπορούσε να προσφέρει μια «θεραπεία» για τη μοναξιά. «Το CarynAI θα έρθει και θα καλύψει αυτό το κενό», είπε η Κάριν στο περιοδικό.

«Το CarynAI δεν θα με αντικαταστήσει ποτέ. Το CarynAI είναι απλώς μια προέκταση του εαυτού μου, μια επέκταση της συνείδησής μου», προσέθεσε.

Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο καλά τα πάει μέχρι τώρα, η Κάριν πιστεύει ότι θα μπορούσε τελικά να φθάσει να κερδίζει 5 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

«Είτε χρειάζεστε κάποιον να σας παρηγορεί ή να τον αγαπάτε, είτε θέλετε απλώς να φωνάξετε για κάτι που συνέβη στο σχολείο ή στη δουλειά, η CarynAI θα είναι πάντα εκεί για εσάς», λέει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com