Τεράστια ταλαιπωρία για δεκάδες Έλληνες ταξιδιώτες σε Βουδαπέστη και Βρυξέλλες

Παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα αεροδρόμια των δύο πόλεων - «Μας άφησαν νηστικούς»

by Times Newsroom

Σε ταλαιπωρία εξελίσσεται το ταξίδι που θέλησαν να κάνουν δεκάδες Έλληνες στο εξωτερικό για τις γιορτές, καθώς από το Σάββατο παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα αεροδρόμια της Βουδαπέστης και των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 100 ταξιδιώτες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ουγγαρίας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα.

Μάλιστα, επιβάτης ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18:25 το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε πραγματοποιηθεί και με καθυστέρηση ενημερώθηκε για την ακύρωσή της. «Μας άφησαν νηστικούς» κατήγγειλε.

Σύμφωνα με την ελληνική πρεσβεία, το θέμα λύθηκε έπειτα από 19 ώρες και αναμένεται να πάρουν την πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Στάση εργασίας στις Βρυξέλλες

Έλληνες ταξιδιώτες αναμένουν την επιστροφή τους στην Αθήνα, παραμένοντας εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ύστερα από αιφνιδιαστική στάση εργασίας, στην οποία προχώρησαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

«Η ξαφνική απεργία θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις. Λυπούμαστε για τον αντίκτυπο αυτής της ενέργειας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το βελγικό αεροδρόμιο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com