Το απόλυτο σοκ στη Ζάκυνθο: Άνοιξαν το φέρετρο και ανακάλυψαν πως κήδευαν λάθος άνθρωπο

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους αλλά κάποια ξεφεύγουν από κάθε φαντασία και είναι προφανές πως είναι ασυγχώρητα.

by Times Newsroom

Ένα περιστατικό που προκαλεί από τη μια γέλια και από την άλλη θυμό συνέβη στη Ζάκυνθο, στην κηδεία μιας γυναίκας καθώς όταν οι συγγενείς ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο, διαπίστωσαν πως… θα κήδευαν το λάθος πρόσωπο.

 Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12) , όταν στην εκκλησία χωριού της ευρύτερης περιοχής του Λαγανά, άρχιζε η νεκρώσιμος ακολουθία μιας ηλικιωμένης, παρουσία συγγενών και φίλων.

Όταν τελείωσε η εξόδιος ακολουθία τα παιδιά και τα εγγόνια της νεκρής, ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την συγγενή τους.

Όταν άνοιξε το φέρετρο, διαπίστωσαν ότι τόση ώρα έκλαιγαν μια ξένη. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους συγγενείς έξω φρενών να φωνάζουν και να ζητούν από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών, να τους ενημερώσουν που βρίσκεται ο άνθρωπός τους.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι από λάθος – είτε του γραφείου τελετών, είτε του νεκροτομείου η γυναίκα είχε ήδη ταφεί νωρίτερα, αντί άλλης από μια άλλη οικογένεια, η οποία προφανώς και δεν άνοιξε το φέρετρο, σε χωριό της ευρύτερης περιοχής των Αλυκών.

Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν υποβληθεί μηνύσεις, ούτε πώς αντέδρασε το γραφείο Τελετών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com