Το Ogdoo music group παρουσιάζει το τραγούδι του Γιάννη Παπαδόπουλου με τίτλο «Ηλιαχτίδα».

by Times Newsroom

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος προτείνει στο μουσικόφιλο κοινό την τρυφερή του «Ηλιαχτίδα» σε στίχους του αδελφού του Φώτη Παπαδόπουλου, με την εξαιρετική δουλειά στο στούντιο των Γιώργου και Κώστα Μάκρα. Ο Αντώνης Κατσικάρης και ο Νίκος Γώγος (Stoodio.gr – ngVisuals.gr), έκαναν το τραγούδι εικόνα μέσα από ένα πανέμορφο video- clip.

Τέλος η ερμηνεία της μητέρας των Φώτη και Γιάννη, Στέλλας Παπαδοπούλου στο cover απόσπασμα του τραγουδιού, ολοκληρώνει υπέροχα το μικρό αυτό μουσικό ταξίδι.

Η «Ηλιαχτίδα» αποτελεί προπομπό της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του Γιάννη Παπαδόπουλου, ενός βιβλίου-cd με τίτλο «Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo music group.

Γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, μας συστήθηκε το 2020 όταν έκανε την παραγωγή και συμμετείχε στο βιβλίο-cd «Ονειρο Φευγάτο» με τραγούδια του πρόωρα χαμένου αδελφού του Φώτη, γράφοντας τη μουσική και ερμηνεύοντας το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου. Επίσης έκανε τη δεύτερη φωνή στο τραγούδι του Φώτη «Τα Αγόρια Της Λεωφόρου», με ερμηνεύτρια την Λένα Κιτσοπούλου.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com