Τραγικό τέλος στο θρίλερ εξαφάνισης στην Άρτα: «Τσακώθηκα με τον πατέρα μου και τον σκότωσα»

Ο γιος περιπλανιόταν τρεις ημέρες μόνος του - Χτυπημένο και δαγκωμένο από άγρια ζώα βρήκαν τον 65χρονο πατέρα του

by Times Newsroom

Στην ορεινή Φωκίδα εντοπίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι ο 38χρονος από την Άρτα που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη μαζί με τον 65χρονο πατέρα του. Ο 38χρονος εντοπίστηκε χωρίς τον πατέρα του και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ο 65χρονος βρίσκονταν νεκρός. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχαν συμπλοκή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Άρτα.

Οι αστυνομικοί προηγούμενα είχαν εντοπίσει το μαύρο αυτοκίνητο και έτσι ξεκίνησαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τα ορεινά χωριά της Φωκίδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας ο 38χρονος τα τελευταία 3 εικοσιτετράωρα κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή, έως ότου έμεινε από καύσιμα. Μετά κατέφυγε σε ποιμνιοστάσια με τα πόδια όπου και τελικά εντοπίστηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων»

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι υπήρξε συμπλοκή με τον πατέρα του. Ο ίδιος υπέδειξε και το σημείο της συμπλοκής και λίγο αργότερα, ο 65χρονος βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο χτυπημένος και έχοντας και σημάδια από δαγκωματιές άγριων ζώων.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη που ο 38χρονος είχε τραυματιστεί μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου του στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου μετά τις εξετάσεις που έγιναν, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τον περίμενε ο 65χρονος πατέρας του για να φύγουν μαζί για την Άρτα. Μάλιστα οι γιατροί τού είχαν τοποθετήσει και κολάρο για περισσότερη προστασία. Από κει και μετά τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν. Με βάση τα στοιχεία του κινητού στις 2:00 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έδειχναν ότι κινούταν στην Εθνική Οδό από τις Θερμοπύλες προς την Άμφισσα. Από κει και μετά το στίγμα από το τηλέφωνο του πατέρα δεν εντοπίζεται πουθενά. Αντίθετα το στίγμα από το κινητό του 38χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή της Φωκίδας λίγο πριν τη Ναύπακτο.

Οι αστυνομικοί από τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα ερευνούσαν ολόκληρη την περιοχή για να εντοπίσουν πιθανό τροχαίο. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Φωκίδας καθώς οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία για έναν άντρα που περιφέρονταν στα χωριά μόνος του με ένα μαύρο αυτοκίνητο και φορούσε κολάρο.

Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στα ορεινά χωριά εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com