Τζίνα Λολομπρίτζιτα: Στο νοσοκομείο η θρυλική Ιταλίδα ηθοποιός για κάταγμα στον μηρό

Η 95χρονη υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση

by Times Newsroom

Η θρυλική Ιταλίδα ηθοποιός Τζίνα Λολομπρίτζιτα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Ρώμη, γιατί έπεσε και υπέστη κάταγμα στο μηριαίο. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο δικηγόρος της, Αντόνιο Ινγκρόια, δήλωσε το εξής:

«Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, ήταν απολύτως επιτυχημένη. Ξύπνησε και είναι υπό (ιατρική) παρακολούθηση».

Σημειώνεται, ότι η Τζίνα Λολομπρίτζιτα, είναι υποψήφια στα 95 της χρόνια, στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου για τη Γερουσία, με τη συμμαχία «Κυρίαρχη και Λαϊκή Ιταλία» που, με βάση τις δημοσκοπήσεις, δεν θα ξεπεράσει το όριο του 3% για να εκλέξει εκπροσώπους στο κοινοβούλιο.

Η συμμαχία, στην οποία μετέχουν μεταξύ άλλων το Κομμουνιστικό και το Σοσιαλιστικό Κόμμα, τάσσεται υπέρ της εξόδου της Ιταλίας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και ζητά να σταματήσει η στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία και να αρθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας. Τάσσεται επίσης κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Η Λολομπρίτζιτα συμπρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες με τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ και του ιταλικού κινηματογράφου, από τον Φρανκ Σινάτρα και τον Σον Κόνερι, μέχρι τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι και τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ. Επέστρεψε στην Ιταλία το 1962 και έκτοτε έκανε μόνο σποραδικές εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Αφοσιώθηκε στη συνέχεια στις πρώτες καλλιτεχνικές αγάπες της, τη φωτογραφία και τη γλυπτική.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή