Βέβαιος για τη νίκη του στις εκλογές δήλωσε ο Ερντογάν: Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το χρώμα της κάλπης

Ο Τούρκος πρόεδρος επαινεσε την εμπειρία του καθώς αναφέρθηκε στον εαυτό του ως έναν πολιτικό που ξέρει να «διαβάζει» τις «πλατείες» εδώ και 40 χρόνια

by Times Newsroom

Βέβαιος για το αποτέλεσμα των εκλογών της 14ης Μαΐου εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην τελετή έναρξης της πρώτης φάσης του γιγαντιαίου Οικονομικού Κέντρου Κωνσταντινούπολης.

Κόβοντας την κορδέλα σε αυτό που παρουσιάζεται ως το «καμάρι» της Κωνσταντινούπολης και της Τουρκίας λόγω σχεδιασμού και ανέσεων, βασιζόμενο στο μοντέλο ανάπτυξης μιας «έξυπνης πόλης», όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, ο Ερντογάν φάνηκε σίγουρος για το αποτέλεσμα της κάλπης, «επαινώντας» και την εμπειρία του, καθώς αναφέρθηκε στον εαυτό του ως έναν πολιτικό που ξέρει να «διαβάζει» τις «πλατείες» εδώ και 40 χρόνια.

Ο Ερντογάν σχετικά με τις εκλογές και κόντρα στις δημοσκοπήσεις, που κάνουν λόγο για ντέρμπι μεταξύ αυτού και του Κιλιτσντάρογλου, αφήνοντας ορθάνοιχτη την προοπτική επαναληπτικών εκλογών, ανέφερε:

«Θα πάμε στις κάλπες σε 27 ημέρες και θα πάρουμε μια πολύ κρίσιμη απόφαση για το μέλλον μας, των παιδιών μας και της Τουρκίας. Θα κάνουμε μια σημαντική επιλογή όχι μόνο μεταξύ υποψηφίων, πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών, αλλά επίσης μεταξύ δύο διαφορετικών αντιλήψεων. Είμαστε η επιλογή του έθνους μας. Πιστεύουμε ότι θα στηρίξει την πολιτική της εργασίας, των υπηρεσιών και των επενδύσεων, όπως το έχει πράξει για τα τελευταία 21 χρόνια. Το ταξίδι της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας, το οποίο συνεχίζει με υπομονή και επιμονή για τα τελευταία 21 χρόνια δεν θα διακοπεί.

Ο λαός μας, ειδικά αυτοί που γνώριζαν την Τουρκία πριν το 2002, δεν θα επιτρέψουν να επιστρέψουν τα δημοκρατικά και οικονομικά οφέλη που κέρδισαν πληρώνοντας το τίμημα όταν ήταν αναγκαίο. Ελπίζω ότι στις 14 Μαΐου η εθνική βούληση θα εκδηλωθεί για άλλη μια φορά και το αγαπημένο μας έθνος θα ξεκινήσει τον αιώνα της Τουρκίας λέγοντας bismillah (σ.σ. στο όνομα του Αλλάχ). Ως ένας πολιτικός που μετρά τον σφυγμό της πλατείας και διαβάζει τη γλώσσα της πλατείας για 40 χρόνια από τη ζωή του, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το χρώμα της κάλπης».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com