Βίντεο: Ο Ντόναλντ Τραμπ αποπλανεί τον…Ρούντι Τζουλιάνι ντυμένο ως drag queen

Ένα παράξενο βίντεο από το 2000 κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει Ντόναλντ Τραμπ να «ξελογιάζει» τον Ρούντι Τζουλιάνι.

by Times Newsroom

Το «χαμένο υλικό» δείχνει τις δύο πολιτικές προσωπικότητες σε ένα σκετς κωμωδίας, το οποίο είχε δημιουργηθεί αρχικά για μια φιλανθρωπική εκδήλωση το 2000. Με το βίντεο να επανέρχεται στη δημοσιότητα, προκλήθηκαν εκ νέου αντιδράσεις, με πολύ κόσμο να χαρακτηρίζει το κλιπ «ανατριχιαστικό» εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει πλέον ο Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο σύντομο κλιπ, ο τότε δήμαρχος της Νέας Υόρκης Τζουλιάνι είναι μεταμφιεσμένος με μια ξανθιά περούκα και λιλά φόρεμα και… τραβάει τα βλέμματα του Τραμπ, τότε παρουσιαστή της εκπομπής «The Apprentice USA».

Ο Τραμπ παρακολουθεί, καθώς ο Τζουλιάνι δοκιμάζει διάφορα αρώματα. Κάποια στιγμή, πάει να τον φιλήσει στον λαιμό. Κάποια στιγμή, ο Τραμπ αποφασίζει να τρίψει το πρόσωπό του στο ψεύτικο στήθος του πρώην δημάρχου.

«Ω, βρώμικο αγόρι!» ουρλιάζει ο Τζουλιάνι, ο οποίος στη συνέχεια χαστουκίζει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και αναφωνεί: «Ντόναλντ, νόμιζα ότι ήσουν κύριος!».

Ο Τραμπ απαντά: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησα!»

Καθώς το κλιπ επανήλθε στη δημοσιότητα μέσω της πλατφόρμας Reddit, πολλοί θεατές δηλώνουν σοκαρισμένοι από τα «χαμένα» πλάνα, συνδέοντας στο μυαλό τους τις εικόνες με τις πρόσφατες καταγγελίες σε βάρος του τέως προέδρου των ΗΠΑ.

«Είναι τόσο άβολο να το βλέπεις», σχολίασε ένας χρήστης, με έναν άλλο να προσθέτει: «Χαίρομαι που το δημοσιεύσατε γιατί είμαι βέβαιος ότι δεν το έχω δει ποτέ αυτό…. Μάλλον θα ήταν καλύτερα να μην το είχα δει ποτέ, αλλά οκ».

Ένας άλλος χρήστης αστειεύτηκε: «Αυτό ήταν ένα κανονικό βράδυ Παρασκευής για τον Τραμπ και τον Ρούντι την εποχή εκείνη».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com