Ζευγάρι αυτοκτόνησε στην Ινδία με αποκεφαλισμό – Είχαν φτιάξει δική τους γκιλοτίνα

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, το ζευγάρι είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε στην αυτοκτονία

by Times Newsroom

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι τοπικές Αρχές της επαρχίας Rajkot, στην Ινδία, καθώς εντοπίστηκε ένα ζευγάρι αποκεφαλισμένο μέσα στο σπίτι του, έχοντας αυτοκτονήσει!

Ο 38χρονος Hemubhai Makwana και η 35χρονη, σύζυγός του, Hansaben, εντοπίστηκαν νεκροί και αποκεφαλισμένοι. Οι Αρχές εντόπισαν μια αυτοσχέδια γκιλοτίνα, με την οποία αποφάσισαν να δώσουν τέλος στις ζωές τους.

«Το ζευγάρι είχε προετοιμάσει έναν βωμό πριν βάλει τα κεφάλια του σε έναν μηχανισμό, ο οποίος μοιάζει με γκιλοτίνα. Αφότου άφησαν το σκοινί, το οποίο κρατούσε την λεπίδα, αποκεφαλίστηκαν. Τα κεφάλια τους τότε κύλησαν σε μια φωτιά, την οποία είχαν ανάψει από πριν», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας της Rajkot, σύμφωνα με το Ηindustan Τimes.

Το ζευγάρι είχε δυο παιδιά, 12 και 13 ετών, τα οποία ήταν αυτά που ανακάλυψαν τις ακέφαλες σορούς των γονιών τους. Τα παιδιά έλειπαν για μια ημέρα, καθώς βρίσκονταν σε διπλανό χωριό, φιλοξενούμενα από τον θείο τους.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να έβαλε τέλος στις ζωές του σαν μέρος τελετουργίας κάποιας τοπικής αίρεσης, ωστόσο το σενάριο αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com