«10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης» στην Αθήνα

by Times Newsroom

Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ συνεχίζεται με τον: Θίασο “Χαρχούτ” του Χρήστου Αυτσίδη (Ελλάδα) 4&5/11/23

“Ρόδες από πορτοκάλι, τρένο από αγριολούλουδα και αχτίδες” Παράσταση παραδοσιακού Κουκλοθέατρου
για όλες τις ηλικίες

Ο ταλαντούχος και γνωστός για τις ιδιαίτερες παραστάσεις του Κουκλοπαίκτης, Χρήστος Αυτσίδης, έρχεται ξανά στο “Εργαστήρι Μαιρηβή” με την Κουκλοπαράσταση «Ρόδες από πορτοκάλι, τρένο από αγριολούλουδα και αχτίδες» για τους λάτρεις τους αυθεντικού παραδοσιακού Κουκλοθεάτρου.

Μια συμβολική παράσταση κουκλοθεάτρου που διαβεβαιώνει ότι και το μικρότερο πλασματάκι, κρύβει τόση δύναμη μέσα του, που αν το πιστέψει, μπορεί να αλλάξει και να ομορφύνει τον κόσμο γύρω του!!!

Λίγα λόγια για την ιστορία…
Μία πλούσια, ξιπασμένη κυρία θέλει να φτιάξει μία πόλη μέσα στο δάσος. Ξεγελά τα πλάσματα που ζουν εκεί, λέγοντάς τους ότι θέλει να φτιάξει μια μεγάλη και πολύχρωμη παιδική χαρά. Τα πλασματάκια χαίρονται, αλλά γρήγορα ανακαλύπτουν ότι άλλος είναι ο σκοπός της πονηρής κυρίας. Με τη βοήθεια της κόρης του Ήλιου και με την επιμονή τους καταφέρνουν να ανατρέψουν τα καταστροφικά σχέδια της κυρίας και να σώσουν το δάσος. Χαρούμενα κι ευτυχισμένα για την επιτυχία τους φτιάχνουν ένα τρένο που μοιράζει “αλήθειες” σε όλο το δάσος.

Η παράσταση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και συνοδεύεται από ζωντανή μουσική με κιθάρα, φυσαρμόνικα, φλογέρα. 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com