«Ακούγοντας με το σώμα» – Βιωματικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

by Times Newsroom

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής (21/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το βιωματικό εργαστήρι «Ακούγοντας με το σώμα», το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Στο εργαστήρι, που απευθύνεται σε ενήλικες και οικογένειες με παιδιάηλικίας 8 ετών και άνω, οι συμμετέχοντες θα συνειδητοποιήσουν πώς η μουσική αλλά και οι ήχοι γενικότερα επηρεάζουν το σώμα, τα συναισθήματα και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Μέσα από ομαδικές και ατομικές ασκήσεις, με την καθοδήγηση της μουσικού Σόφης Κώττη, μικροί και μεγάλοι θα νιώσουν την επίδραση των ήχων στην κίνηση και θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν την εκφραστικότητά τους και τη φαντασία τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Δεν απαιτείται γνώση μουσικής, ενώ συστήνεται οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα και κάλτσες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μαστίχας Χίου
Πυργί, Θέση Ράχη (Τεπέκι), 821 02 Χίος
Τ.: 22710 72212 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com