ALBIN LEE MELDAU & JACK SAVORETTI για πρώτη φορά μαζί στην υπέροχη μπαλάντα “Hold Your Head Up”

by Times Newsroom

Albin Lee Meldau είναι ένας πολυπλατινένιος  τραγουδοποιός και ιδιαίτερα αγαπητός και στη χώρα μας αφού τα τραγούδια του έχουν ξεχωρίσει και έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό όσο και από τα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα το “The Weight Is Gone”, πέντε χρόνια μετά τη κυκλοφορία του,  εξακολουθεί να ακούγεται και να αρέσει σα να πρόκειται για ένα ολόφρεσκο τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε!

Ο Albin θέλοντας να μας ξαφνιάσει συνεργάζεται τώρα με τον πολυαγαπημένο μας Jack Savoretti στην υπέροχη μπαλάντα “Hold Your Head Up”, ένα τραγούδι-προτροπή στο αγαπημένο σου πρόσωπο “να μη το βάλει κάτω”. Οι δυό τους τραγούδησαν για πρώτη φορά το τραγούδι και ανήγγειλαν τη κυκλοφορία του μπροστά σε 20.000 κόσμο στη sold-out συναυλία του Albin στη Στοκχόλμη.

«Συνάντησα πρώτη φορά τον Albin μετά από αυτό το τραγούδι» μας λέει ο Jack. «Το λάτρεψα και μαζί με αυτό ανακάλυψα και τις προηγούμενες δουλειές του. Μπορείς να ακούσεις τις αγγλοαμερικάνικες επιρροές ανακατεμένες με την ευρωπαϊκή μουσική κουλτούρα και όσο περισσότερα τέτοια τραγούδια ανακαλύπτω, τόσο περισσότερο μου αρέσει.»

Tο Hold Your Head Up” έχουν συνθέσει οι δύο ερμηνευτές που οι φωνές τους ταιριάζουν απόλυτα σε μία υπέροχη ηχογράφηση, πλημμυρισμένη πνευστά και έγχορδα. Η παραγωγή είναι του θρυλικού Eg White που σα συνθέτης και παραγωγός έχει δουλέψει με την Adele, τη Florence & The Machine, την Pink, τον Sam Smith, τη Celine Dion, τον James Blunt και πάρα πολλούς άλλους.

STREAM/BUY

https://glassnote.ffm.to/holdyourheadup

Κυκλοφορεί από την GLASSNOTE MUSIC με την υποστήριξη της THE HUBSTERS

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com