Αλβανία: Συνελήφθη ο δολοφόνος του ζευγαριού ηλικιωμένων στη Δρόπολη

Ο δράστης είναι ένας 69χρονος συγχωριανός του ζευγαριού.

by Times Newsroom

Συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία, ο άνδρας που δολοφόνησε τους δύο ηλικιωμένους ‘Ελληνες, το χωριό Βόδριστα της Δρόπολης, στην Αλβανία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το abcnews.al, το τμήμα του Αργυροκάστρου γνωστοποίησε, με σχετική ανακοίνωση, πως ο δολοφόνος είναι ο Θωμάς Μάστορας 69 ετών, ο οποίος σκότωσε τον Κώστα και την Κλεονίκη Ηλία 80 και 84 ετών αντίστοιχα μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Μπόντρις της Δρόπολης στη Βόρεια Ήπειρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λόγω προηγούμενων διαφορών που είχε το ζευγάρι ηλικιωμένων με τον 69χρονο. Ο δράστης, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο για κλοπή, τους χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κατά τη στιγμή του περιστατικού, το ζευγάρι είχε περίπου 5 εκατομμύρια λεκ (κοντά στις 50.000 ευρώ) στο διαμέρισμά του.

 

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο 69χρονος έπινε καφέ με τους ηλικιωμένους, όταν ξεκίνησε ο καβγάς και τους επιτέθηκε «με αιχμηρό αντικείμενο».

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα του 69χρονου, η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε το αντικείμενο του εγκλήματος, ποσότητα πυρομαχικών, ένα κοπτικό εργαλείο και άλλα στοιχεία που έχουν σταλεί για εξέταση.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι, ο 80χρονος Κώστας και η 84χρονη Κλεονίκη Ηλία, βρέθηκαν δολοφονημένοι στην κατοικία του το πρωί της Πέμπτης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com