Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Κάθε φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το Μουσείο που βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο της OPAP Arena.

by Times Newsroom

Ακόμα μία σημαντική ημέρα στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ, είναι η αυριανή (24 Απριλίου 2024). Το Μουσείο Ιστορίας του συλλόγου ανοίγει τις πύλες του για το κοινό, μετά τα εγκαίνια και την επίσημη παρουσίαση των εκθεμάτων του που έγινε πριν από λίγες ημέρες. 

Από αύριο, λοιπόν, κάθε φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το Μουσείο που βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο της OPAP Arena, στην πλατεία του χρυσού αετού. Η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της συνιστά την αγορά εισιτήριου μέσω internet ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός(πληροφορίες στο σύνδεσμο www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006534).

«Από τις 10 π.μ. και μέχρι την ώρα έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8.30 μ.μ.) το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ σε καθημερινή βάση οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Οι ώρες αυτές θα τροποποιούνται τις μέρες των αγώνων, αναλόγως με την ώρα έναρξής τους. Τις Δευτέρες το Μουσείο θα είναι κλειστό.

Η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ.

Εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικό σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου. Συνιστούμε, ωστόσο, την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, για την αποφυγή ταλαιπωρίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com